Macaw Toekomstvisie

Uitdaging

Macaw helpt bedrijven succesvol te zijn en blijven met hun noodzakelijke digitale transformatie door inzet van de beste mensen en best-in-class digitale oplossingen op ’s werelds meest geavanceerde technology platforms. Macaw is Multiple Gold Partner van Microsoft en Platinum Partner van Sitecore en Sitecore Commerce. Al meer dan 20 jaar heeft Macaw een uitgebreid trackrecord met succesvolle projecten in verschillende branches bij organisaties zoals Deloitte, Priva, Heineken, Univé, Evides, Volkswagen PON Financial Services, Jumbo Supermarkten, Perfetti van Melle, Reed Business en Zadkine. Met een team van 230 mensen en vanuit state-of-the-art kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn en Vilnius (Litouwen) wordt dagelijks gewerkt aan thema’s zoals Digital Transformation, Employee Empowerment, Customer Engagement, Data Drive Business, Optimize Operations en Enable the Mobile Mindshift.

De nieuwe directie van Macaw vroeg Mediativity om haar te adviseren omtrent een vernieuwde bedrijfskoers met daarbij aangescherpte identititeit & positionering, merk- en communicatiestrategie.

Oplossing

Mediativity heeft een aanpak ontwikkeld waarmee in een aantal sessies met directie en specialisten van Macaw de verschillende aspecten op een logische wijze aan bod kwamen. Mediativity ontzorgde de klant daarbij volledig en leverde daarbij zowel het proces als inhoudelijk advies en creativiteit.

Resultaat

De directie van Macaw was bijzonder blij met de uitkomsten van dit traject en heeft het zowel aan de aandeelhouders als alle medewerkers gepresenteerd. E.e.a. wordt thans uitgewerkt en geintroduceerd, ook rondom de verhuizing naar een splinternieuw kantoor in Hoofddorp.

William van der Pijl (CEO Macaw): “Theo is verrassend plezierig in de samenwerking, luistert goed en stelt de juiste, kritische vragen zodat je echt verder komt!”

Terug naar het overzicht